Syö sitä millä on merkitystä!

posted in: Ajankohtaista, Leipomolta | 1

Syö sitä millä on merkitystä

Maistuva ja terveellinen siemennäkkäri, joka sopii moniin ruokavalioihin, kaikenikäisille ja kaikkiin tilanteisiin – niin eväsretkelle kuin gourmet-pöytäänkin.

Huumaavan herkullinen, viisaasti viljaton, reilusti rapea, ystävällinen herkällekin vatsalle – sitä kaikkea on Tattarinäkki.

Luonnollista superfoodia, hyvän olon herkutteluhetkiin!


Teette parasta näkkäriä ikinä!

Erittäin hyvää siemennäkkäriä, kiitos!

Rosmariinilla maustettua olen saanut maistella ja oli ihan ykkönen vuohenjuuston ja hillotun punajuuren kanssa.

Olen kauan syönyt Rostenin jyvänäkkäriä. Eilen maistoin Tuhkamarkkinoilla Livonsaaren näkkäriä. Paluuta vanhaan ei enää ole!

Se vaan on niin hyvää!

Rosmariini! Mutte ennen ku ehtii rauhassa maistamaan, on ne aina jo loppu.

Täydellistä kesäruokaa!

Parasta näkkäriä mitä ihminen voi itselleen ja toisille antaa! Paras maku… ne kaikki!

Hakunilan K-Supermarketissa oli pippuri ja rosmariini näkkäriä. Ostin ensin yhden pussin. Seuraavana päivänä hain 7 pussia lisää. Ihan mielettömän hyvää 🙂

Teidän näkkärit on parhaita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Parempaa kuin pulla!


Tätä kaikkea hyvää näkkärimme sisältää, vaan ei muuta!

Tattari, Suomen vanhin viljelykasvi

Tattarinäkkimme on sananmukaisesti tehty kotimaisesta tattarista. Tattari on ravintoarvoiltaan erinomainen ja se on luontaisesti gluteeniton. Se sulaa helposti ja sisältää enemmän proteiinia kuin viljat. Tattarissa on runsaasti kuituja, ja se auttaa pitämään veren sokeripitoisuuden tasaisena.

Jos tattarin maku sellaisenaan oudoksuttaa, kokeile silti näkkäriämme! Et tule pettymään! Tattarinäkissä tattari maistuu suloisen pehmeältä.

Siemenet, kaiken elämän perusta

Kotimaista tattaria
Pääraaka-aineena kotimainen tattari

Tattarinäkissä on yli 60% siemeniä: kurpitsaa, pellavaa ja auringonkukkaa. Siemenet sisältävät runsaasti proteiinia ja hyviä rasvoja. Lisäksi paahdetut siemenet maistuvat vastustamattoman hyvälle!

Oliiviöljyä Välimereltä

Välimeren ruokavalioa pidetään terveyttä ylläpitävänä, ja oliiviöljy on sen yksi peruspilari. Oliiviöljy sisältää terveydelle hyödyllistä tyydyttymätöntä rasvaa ja lisäksi muita hyödyllisiä aineita, jotka suojaavat elimistöämme.

Merisuola, mineraalien lähde

Suola on elimistöllemme välttämätöntä, mutta tavallisesta ruokasuolasta puuttuvat useimmat suolan luonnolliset ainesosat. Käytämme kaikissa tuotteissamme merisuolaa, joka sisältää tärkeitä mineraaleja ja muita erilaisia suoloja.

Psyllium, hyvää kuitua vatsallesi

Psyllium on ratamokasvin siemenen kuorta, joka veteen sekoitettuna muodostaa hyytelöä. Se tasapainottaa vatsan toimintaa ja sisältää suoliston hyvinvointia edistävää kuitua. Psyllium on oivallinen apu gluteenittomassa leivonnassa, koska se parantaa tuotteen rakennetta.

Luomua ja tavanomaista - sinun valintasi

Syö sitä millä on merkitystä!Teemme näkkäriä sekä luomuna että tavanomaisesti tuotettuna. Tuotteiden sisältö on sama, toisessa on käytetty luomu-raaka-aineita, ja toisessa tavanomaisia. Ero näkyy hintalapussa, mutta maku on yhtäläisen herkullinen molemmissa.

Näkkärin ainekset ovat luontaisesti gluteenittomia, mutta se on valmistettu tilassa, jossa käsitellään viljoja.

Mistä sitä saa?

Tattarinäkkiä on saatavilla K-kaupoista kautta maan! Löydä lähin näkkärikauppasi kätevästä Näkkäripaikantimesta.

Kommentoi alla mihin kauppaan haluaisit näkkäreitä toimitettavan - otamme yhteyttä kauppiaaseen! Voit jakaa tämän artikkelin kauppasi Facebook-sivulle.

Voit myös tilata näkkäriä suoraan meiltä, kahdeksan pussin laatikollisen. Tattarinäkkärin säilyvyys on vähintään kolme kuukautta.

Tilaa helposti tästä!

 

Jos sinulla on kysyttävää, jätä kommentti alle. Vastaan mielelläni!

Lämpimästi,

Simo

Jakaminen on välittämistä!
  • 54
    Shares

Kommentit

  1. Simo
    | Vastaa

    K Supermarket Katariinaan viety juuri kuorma!

Kommentoi