Livonsaaren Tattarainen, huumaavan herkullinen luomuleipä, jonka raaka-aineina ei ole käytetty gluteeniviljoja.
Leipä on leivottu kaurapohjaiseen taikinajuureen, joten sen maku on aromikas ja aavistuksen hapan. Ja mikä mainiointa, Tattaraisen raaka-aineet ovat kotimaisia lukuunottamatta psyllium-kuitua ja merisuolaa. Tattarijauhot tulevat Keskisen myllyltä Vilppulasta, pellavansiemenet Sini-Pellavalta Marttilasta, kaurahiutaleet Siimeksen tilalta Pöytyältä.
Sisältää: vettä, tattarijauhoja*, kaurahiutaleita*, pellavansiemeniä*, psyllium-kuitua*, hiivaa ja merisuolaa.
Huom! Koska Tattarainen on tehty samoissa tiloissa leipomomme muiden tuotteiden kanssa, se saattaa sisältää pieniä määriä muita viljoja eikä siksi sovellu keliaakikoille!

 

 

3 Responses

  1. Sanna
    | Reply

    Ovatko Tattaraisen kaurahiutaleet tavallista vaiko gluteenitonta puhdasta kauraa?

    • Simo
      | Reply

      Tavallista kauraa ovat, ja leipä on tehty samassa tilassa muiden tuotteidemme kanssa, joten täysin gluteeniton se ei ole.

  2. Eero Castrén
    | Reply

    Onko kapasiteettia myydä Helsingin seudulle ? Oli tosi hyvää Ilmoittakaa kun saa esim Hakaniemen hallista tai S-marketista tai jostain Hesan keskustan K-kaupasta.

Leave a Reply